ändrade planer

Skulle egentligen till Östersund idag och fixa mitt hår, sätta i löshår. Och jag hade sett så fram emot det, eftersom jag har håret till axlarna just nu. Fan vad jag har ångest för hur mycket jag har förstört det. Vill bara låta bli att färga det och spara ut det.. Vill ha låååångt, till knäna som när jag var liten.
Dumma mig. Dumma färg.

Men det blir någon dag i veckan istället! Och i veckan händer det mycket kan jag lova.

Måndag - åka och överaska någon ;)
Tisdag - danskurs (bugg o.s.v. haha!)
Onsdag - kanske fixa håret då
Torsdag - vet inte
Fredag - vet inte

Hejåhå!


tandblekning!

Nu är det beställt. Plus att jag ska försöka börja med LCHF-dieten!
Får se hur fan det går.
Hjälp. Är det någon som också följer den så ge mig tips!

Var nyss ute och gick i kylan, vill ha sommar..
Undrar om jag ska färga håret askblont?


bio igår

Var på bio igår, såg på The Girl With The Dragon Tattoo, den var jättebra, men jag hade inte fattat att det var typ exakt lika som den svenska så jag visste ju vad som skulle hända hela tiden.. Men det var bra, med bästa sällskapet. Saknade de "riktiga" skådespelarna, men dom här var ju också grymma! :)


stressig morgon, men härlig dag!

Måste börja med att säga att jag håller på att fixa till bloggens utseende,
därför är den lite skev nu, har ingen header osv.. ska försöka få till det på nåt sätt.
Men jag gillar bakgrunden! :)

Iallafall så hade jag en stressig morgon.

Somnade väldigt sent inatt (typ kl 4) blev hungrig mitt i natten så fick ta några mackor då. Det sägs att det inte är bra att äta på natten, och visst magen får jobba och så, men att man blir tjockare av det? Vet inte om jag tror på det eftersom vissa säger att det bara är en skröna. Också var det ju inte så noga heller!
Iallafall så väckte mamma mig kl 10 och sa "du ska vara på byn om 30 min!" då hade hon tagit fel på dag, eftersom hon hade beställt en ansiktsbehandling till mig, söt hon, men hon trodde den var imorgon. Så jag hann dit i sista sekund och det jag fick göra var att få massa krämer insmorda, klämma bort finnar och porer (AJ!), ansiktsmask, ånga, waxa och noppa ögonbrynen. Fick även lite krämer av mamma. Hon är bäst.



Sen målade jag mina naglar, hade ju som nyårslöfte att sluta bita,
har bitit i "hela mitt liv" så det är en stor utmaning
men nu har jag klarat ungefär en vecka! :)
Och jag börjar vänja mig!
Hoppas för tusan att jag håller detta nu!



Suddig cambild, men ah!


i'm moving on?

Idag fick jag mig en riktig tankeställare. En del saker som jag tror att jag gått vidare från, börjar jag fundera om jag verkligen har gjort det eller om jag mest har förträngt det. Jag tror inte på att tiden läker alla sår, men visst blir det oftast lindrigare. Fan att livet ska vara så svårt! Men det är inte bara pest, utan det är underbart också! Och nu vill jag verkligen att det vänder och blir bra! :) Ett nytt år har börjat, och jag förväntar mig underbara händelser, mycket överaskningar! Kanske lägger ut bilderna från nyår senare! Hej.


RSS 2.0